Szerelmi 7próba

A család alapja a házaspár egymással való kapcsolata. Akkor tesszük a legnagyobb jót a gyermekeinkkel, ha szeretjük a házastársunkat, ha a kapcsolatunkban ő az első, hiszen akkor csemetéink szeretetteljes légkörben tudnak felnőni. Hiába akarunk mindent megadni, minden időnket, erőnket nekik szentelni, ha a házasságunk tönkre megy, annak legnagyobb vesztesei éppen szeretett gyermekeink lesznek.

A házasságban két egymásnak feszülő vágy van jelen: biztonság és izgalom utáni vágy. Vágyunk a meghittségre, a bizalomra, az otthonosságra, a kiszámíthatóságra. Nade hol van az izgalom, a különlegesség, a meglepetés?

Hogy megfűszerezzük a hétköznapokat, minden évben februárban, Valentin nap környékén a Házasság Hete rendezvényhez kapcsolódva megszervezzük a Szerelmi 7próba programsorozatunkat, mely kb. egy hónapig tart.

A 7próba során viszont új, izgalmas élményeket élhetünk át, ami segít abban, hogy a sok tennivaló mellett egymás felé tudjunk fordulni, friss szemmel, új helyzetekben nézhessünk egymásra, és ezzel gazdagítsuk kapcsolatunkat. Segít, hogy ne szerelmünk hűlő hamuját őrizzük, hanem felszítsuk a tüzet.